Våra tjänster

Språkutvecklande arbetsplatser

 

Genom utbildningar, inspirationsföreläsningar, handledning, coaching och processtöd stimulerar vi resan mot mer inkluderande och utvecklande kommunikation på flerspråkiga arbetsplatser.

Bygg förutsättningarna och få support av oss i omställningen på arbetsplatsen! Forskningsbaserat. Strategiskt. Stärkande.

   • Utbildningar:
   • Färdigt grundpaket eller anpassade tjänster
   • Föreläsningar: 
   • Introduktion, tankeväckare och inspiration

   • Processtöd, Handledning, Coaching:
   • Support för individer och grupper under omställning och utveckling

   Några av våra kunder

   i One&All och tidigare Språket i Fokus

   ”Vi ville vara säkra på att vi ställer rätt krav på svenska språket – krav som är kopplade till de arbetsuppgifter som utförs. Varken mer eller mindre. Samarbetet med One&All har varit viktigt på vägen dit.”

   ELNA HANSSON

   HR-chef, Renova AB

    ”Med stor professionalitet och ödmjukhet inför förutsättningarna i vår verksamhet, kan vi varmt rekommendera One&All för stöd i verksamhetsprocesser utifrån språk- och kommunikationsutveckling. Arbetet har varit ovärderligt för att identifiera vårt nuläge och enas om en färdriktning.”

   ELLEN BRINK

   Projektledare FAMN-projektet, Hagabergs Folkhögskola

   Jag har haft förmånen att bli coachad av Katarina Stolpe regelbundet över tid. Jag har fått ökad medvetenhet om min egen delaktighet i relationer och processer som jag varit involverad i. Efter våra samtal har jag ofta känt mig påfylld med mod, energi och handlingskraft. Katarinas coaching har på flera sätt hjälpt mig att fatta vissa beslut och genomföra förändringar i önskad riktning. Jag kan varmt rekommendera henne som coach.

   LINDA SIBBMARK

   Psykolog & Coach