Vår coaching, handledning och processtöd

individuellt eller i grupp 

 

För er som som utvecklar verksamheten. För er som leder andra. För dig som vill leda dig själv att utveckla ditt språk eller din kommunikation för ett flerspråkigt arbetsliv. För dig som redan deltagit i en utbildning och vill ha ytterligare support.

Diskutera era behov och ta fram era strategier för att nå era mål!

Processtöd

För er som leder förändrings- och utvecklingsprocessen för verksamheten och önskar en blick utifrån, struktur, stöd och utmaning för en långsiktig, hållbar förändring.

Handledning

För grupper och individer som vill gå effektivare mot målet men behöver hjälp med huret, till exempel använda nya strategier för språkutveckling på arbetsplatsen.

Coaching

För grupper och individer som vill ta fram och använda den egna potentialen för att nå målet, till exempel utveckla språket effektivare, inkludera fler i samtalen på arbetsplatsen eller leda andra framåt.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Namnet går här

Support för olika situationer och behov

Processtöd

Vårt processtöd passar bra för individer eller grupper som leder verksamhetens kommunikationsutveckling. Processtödet utformas utifrån den balans som önskas mellan att leda den egna utvecklingen på egen hand och att leda utvecklingen tillsammans med någon av våra konsulter.

språk- och kommunikationsutvecklande arbetsplatser

Handledning

Vår handledning utformas utifrån individers och gruppers behov, mål och kunskaper om språk- och kommunikations-utveckling. Handledningen innehåller diskussion, reflektion och erfarenhetsutbyte. I handledningen delar vi också med oss av våra kunskaper och erfarenheter och tillämpar ett coachande förhållningssätt.

Coaching

Vi ger coaching för att underlätta för individer och grupper att nå sina mål. Vi är utbildade professionella coacher, enligt ICFs riktlinjer och råd (ICF=International Coach Federation). Coaching passar för er som vill formulera mål och visioner, ha hjälp att komma fram till era egna lösningar, ta er över hinder och bli utmanade att dra nytta av de egna styrkorna. Coaching är framför allt en metod för att föra människan framåt, snarare än ämnet. Coachen ställer de avgörande frågorna och tror på att klienten har svaren, men behöver stöd för att nå målet.